Zondagavond werd PDGFM het nieuwste radioproduct van ThalsFM Nnieuws aan het jonge publiek voorgesteld. PDGFM.be is een creatie van de gekende Herentalse radioproducer en populaire presentator DJ Peter Degroot.



Peter Degroot : 'PDGFM werd opgericht met als doel een  jong publiek te bereiken, met stevige beats (house/trance/dance/dubstep enz.) met exclusieve dj sessions. Het is een smart webradio met de klok rond beats.

Ook biedt PDGFM de kans aan dj's, zowel ervaren als beginnenden, om hun mix sessies wereldwijd aan te bieden. Wenst u zelf deel uit te maken van het dynamische team, mail even via info@pdgfm.be . 

PDGFM heeft vooral de bedoeling om jonge mensen interesse in radio te laten krijgen, voorlopig enkel via internet maar dan ook via je gsm, Galaxy of Ipad, maar je weet nooit wat de toekomst brengt.  In 2016 deelt VRM opnieuw radiolicenties uit.

PDGFM.be websiteontwikkeling loopt in samenwerking met Communicatieburo GO4IT uit Geel.

Nog uitbreiding muziek- & nieuwsaanbod in voorjaar 2012
Een 4e radioproduct kom er in het voorjaar van 2012 aan :  exclusief originele oldies 50-60-70, popcorn, country, Vlaams, Duits, Frans chanson, schlagers, crooners, soft jazz, instrumentals en veel meer.  Met nieuws en showbizz,' aldus een enthousiaste radiomaker pur-sang Peter Degroot.

ThalsFM & Nnieuws & PDGFM blijven groeien met full service 24/24u voor u luisteraar en alle lezers.  Tel. 014-704850,  info@pdgfm.be